Marjolein Duijster

Medewerker servicecenter

LinkedIn

CSG-Marjolein

Sinds januari 2017 is Marjolein werkzaam op het servicecenter van CSG.
In 2003 is Marjolein afgestudeerd als Oefentherapeut Cesar en is zij ruim 13 jaar werkzaam geweest als zelfstandig ondernemer.
Door veranderingen in de zorg heeft zij de keuze gemaakt om op zoek te gaan naar een nieuwe uitdaging in een andere branche. De facility management branche sprak haar aan omdat Marjolein het leuk vindt klantgericht en oplossingsgericht te werken. Andere kunnen ontlasten geeft Marjolein dan ook een geweldig gevoel.

Sinds juli 2016 is Marjolein weer terug verhuisd naar haar roots, zij woont samen met haar 3 dochters in haar Betuwse dorp.
Zij geniet van haar 3 meiden en doet zo veel mogelijk leuke dingen met hen. Ze gaan er graag gezamenlijk op uit: naar het strand en de natuur in. Marjolein en haar dochters houden erg van lekker koken en samen hebben ze een moestuin. Samen gaan ze op zoek naar ingrediënten uit hun eigen tuin of buiten en maken er dan wat lekkers van.
Daarnaast besteed Marjolein veel tijd aan haar familie n vrienden en sport zij ook erg graag. Haar voorkeur ligt dan ook bij lekker buiten zijn zoals paardrijden en hardlopen. Tevens heeft zij sinds kort het skiën ontdekt wat zij geweldig leuk vindt.