Jet Maasbach

Medewerker servicecenter

CSG-Jet

Geboren in een klein dorpje tussen Arnhem en Nijmegen, is Jet Maasbach in een warm gezin opgegroeid tussen twee broers. Na de middelbare school koos zij voor een sociale opleiding, maar dit bleek achteraf geen goede keuze te zijn en koos zij voor HBO Facility Management aan de Hogeschool Diedenoort te Wageningen. Deze opleiding paste wel heel goed bij Jet, zij geeft dan ook aan dat het haar een geweldig gevoel geeft wanneer zij anderen naar tevredenheid van dienst kan zijn. Een echt facilitair hart!
Vervolgens is Jet als junior facilitair medewerker bij een overheidsorganisatie begonnen binnen de facilitaire branche. Binnen deze overheidsorganisatie heeft zij naast het facilitaire werkveld ook nog andere functies mogen vervullen. Dit heeft haar een brede basis gegeven qua kennis en kunde. De werkhistorie van Jet ligt voornamelijk binnen de non-profit sector. Door haar overstap naar de profit sector bij CSG geniet zij nu van de dynamiek, de korte lijnen en de snelheid die deze sector met zich mee brengt.
De gemeenschappelijke deler in alle functies die zij tot nu toe heeft vervuld is het helpen/ondersteunen en adviseren van anderen. Derhalve is het ook de wens van Jet om door te groeien naar Klanteigenaar.
Naast alle professionele ambities heeft Jet het thuis ook goed voor elkaar. Zij is samen met haar man drie kinderen rijker. Een heerlijk span wat zorgt voor vele leuke en dynamische momenten. Ze zorgt voor een goede werk-privé balans, zij gaat dan ook graag met haar gezin erop uit, maar kookt ook graag voor en met vrienden en familie.