Dennis Dúdàs

Kwaliteitsinspecteur 

CSG DennisDennis Dúdàs heeft al jarenlang ervaring in de schoonmaakbranche, met name op de werkvloer zelf. Om tijdens zijn kappersopleiding wat bij te verdienen, werkte hij voor een schoonmaakbedrijf. Toen het kappersvak minder goed beviel, besloot Dennis  terug te keren naar de schoonmaakbranche. Daar ontwikkelde hij zich tot objectleider bij zowel een landelijk als een Duits schoonmaakbedrijf.

Deze praktische ervaring gebruikt Dennis sinds februari 2012 als kwaliteitsinspecteur bij CSG. Het dienstverlenende aspect in zijn functie geeft hem uiteindelijk de meeste voldoening. Hij probeert onze relaties zo duidelijk mogelijk te bedienen en de leidinggevenden van schoonmaakleveranciers zo veel mogelijk tips te geven. Hij hoopt op die manier zijn bijdrage te leveren om de kwaliteit van de geleverde schoonmaakdiensten te optimaliseren.

Dennis is een levensgenieter. Onder het motto ‘een dag niet gelachen, is een dag niet geleefd’ wonen hij en zijn partner graag voorstellingen bij. Van concerten tot theatervoorstellingen en opera’s. Ook houden zij van reizen. Op de plaats van bestemming bezoeken zij musea en genieten van het lekkere plaatselijke eten. Maar Dennis is ook handig. Om zijn huis gezellig te houden, klust hij regelmatig, is bezig met elektronica of struint hij het internet af op zoek naar leuke meubels.