Linda Kastelein

Financiën en controle

CSG-Linda 1 De ondernemende en ambitieuze Linda Kastelein werkt sinds 2005 bij CSG. Zij startte als medewerkster op het Servicecenter. In 2009 werkte ze kort bij een ander bedrijf. Maar ze miste haar collega's én kreeg de kans een nieuwe en uitdagende functie te vervullen: financiën en controle. Linda kwam terug bij CSG en haalde voor haar nieuwe functie het praktijkdiploma boekhouden. Halverwege 2014 kwam de functie Teamleider Servicecenter vrij, die Linda sindsdien met veel enthousiasme vervult. In deze nieuwe rol ziet ze het als een uitdaging om de dingen op de juiste manier over te brengen.

Sinds Linda bij CSG werkt zijn er behoorlijk wat veranderingen geweest, onder andere op het Servicecenter. Vooral de systemen, de toename van de soorten metingen en de diversiteit van de werkzaamheden. Daarnaast werkt het servicecenter niet meer alleen voor CSG, maar onder andere ook voor de andere Kaleidon-bedrijven. CSG is gegroeid, het team ook: Linda begon met één naaste collega, nu is het een grote groep. De komende jaren wil Linda het team nog hechter maken en de werkzaamheden uitbreiden om nog meer ondersteuning te bieden en de samenwerking van de interne klanten te optimaliseren.

Genoeg uitdaging dus voor deze harde werker, die zich wilt blijven ontwikkelen. Linda denkt er zelfs aan om een HBO studie op te pakken. Al die mogelijkheden, maar vooral dat ze het thuis goed voor elkaar heeft met haar drie kleine kinderen en een lieve man, maakt Linda een blij en gelukkig mens.