Wim Dingelstad

Directeur/
Medewerker calculatie

LinkedIn

Foto Wim Dingelstad Wim Dingelstad richtte in augustus 1991 CSG op. De eerste opdracht werkte hij op zijn zolderkamer op een Apple uit. Inmiddels is het eenmansbedrijf uitgegroeid tot één van de grotere adviesbureaus van Nederland op het gebied van facilitaire dienstverlening.

Na het afronden van de Hogere Hotelschool begon Wim zijn loopbaan in de hotel- en cateringwereld. Hij maakte de overstap naar een facilitaire dienstverlener waar hij de operationele eindverantwoordelijkheid kreeg over diverse contracten schoonmaak, catering en beveiliging. Om zijn kennis van de markt te vergroten deed Wim, voor hij CSG oprichtte, ervaring op bij een schoonmaakbedrijf als regiodirecteur. Hier richtte hij zich vooral op de gezondheidszorg, onderwijsinstellingen en de industrie.

Ondertussen behaalde hij certificaten van onder andere VCA-VOL en DET Norske Veritas en onderscheidde hij zich als Beëdigd en Gecertificeerd Makelaar in Schoonmaakdienstverlening. Naast (EU) aanbestedingen, contractbeheer en kwaliteitszorg is hij gespecialiseerd in exploitatiescans (volgens NEN 2748) en outsourcingsvraagstukken.

Sinds 1997 is CSG actief bij brancheorganisaties als VMS, FMN, Stichting Emcas, FMG, Nevi, VSR en de Code Verantwoordelijk Marktgedrag. Mede hierdoor blijft de marktkennis hoog en blijven wij op de hoogte van de ontwikkelingen in de markt.

Wim houdt van zijn werk en schaart dit dan ook onder zijn hobby’s. Ondanks dat hij er veel tijd aan besteedt, maakt hij ook graag tijd vrij voor zijn andere hobby’s: zwemmen, fietsen, hardlopen en lekker eten.